Stabula Vera Unica is een dynamische, jonge onderneming, ontstaan uit pure hobby. Dit bedrijf fokt enkel kwaliteitspaarden uit de beste moederlijnen. Wij presenteren u graag onze merries en nakomelingen
   
   

 

Jeanine Meertens

 

 

 

Visie op fokkerij:

"Het fokken van het juiste paard is een geduldige bezigheid gebaseerd op kwalitatief goede ster- of keurmerries als basis.  Er gaan jaren overheen om een aansprekende bloedlijn neer te kunnen zetten en op te bouwen. Bij Stabula Vera Unica hebben we een nu een aansprekende drie generaties merries een product waar we trots op kunnen zijn. "

 

Stabula Vera Unica:

"Op onze stal houden we ons dagelijks bezig met het trainen en verzorgen van de paarden en hun nageslacht. De informele sfeer en de professionele medewerkers dragen er toe bij dat we met elkaar veel plezier hebben. Een goede basis om deze prachtige fokstal te kunnen runnen. "

 

Toekomst:

"Dit jaar hebben we bijna allemaal merrieveulens gefokt en ik hoop dat we hiermee verder kunnen in de toekomst. Dat deze veulens zich goed ontwikkelen en dat we er dan ook weer een nieuwe generatie bij kunnen fokken. Persoonlijk vind ik het een schitterend gebeuren; het fokken, ieder keer maar opnieuw kijken is het wat of niet? En de uiteindelijke beoordeling laat vaak jaren op zich wachten. Maar ik heb vertrouwen in de toekomst en ga er vanuit deze we nog een aantal prachtige successen zullen boeken! ."

 
 
Copyright by Stabula Vera Unica